"Аз" не съществува. или Освобождението освободено.

Aleksandar58

"Аз" не съществува. или Освобождението освободено.

Postby Aleksandar58 » Fri May 21, 2021 11:48 am

LU is focused guiding for seeing there is no real, inherent 'self' - what do you understand by this?
Знам, че "аз" е илюзия която се залепва към всичко реално съществуващо. "аз" дишам, "аз" спя. а когато спя, кой диша, кой бие сърцето?!? Кое е "аз", което спи или процеса сън или сънуваното? Просто няма "аз/мен/мое". Всичко е Живот, който се случва от само себе си по своите си закони. Има само Живот, Едно Единно Цялостно, Единствено Съзнание.

What are you looking for at LU?
Търся и очаквам да почувствам Единството на Космоса. Очаквам не само да разбирам, а да усетя космическата шега. Очаквам друг поглед върху събитията. Не очаквам външна промяна. И да има и да няма всичко ще стане естествено според новата ми гледна точка. За мен това е ново ниво на съзнание. Наречено Освобождение от илюзиите. Или изтриване на всички знания/ концепции/ и информационни вируси. А точно обратно , в смисъл на изчистване. Целта е да стана чист от информация, като новороден. Обикновен работа два дни по 12 часа и два дни почивам. Но сега ... почивките ни се намаляват ... Надявам се че това няма да ни попречи. Да, търся Свобода, Освобождение от илюзиите! Благодаря!

What do you expect from a guided conversation?
Избавянето изцяло и напълно от илюзията за съществуването на "аз/мен/мое". От което следва отпадане на "ти" и отпада всякакво разделение, от което следват само проблеми. Прочетох двете Книги и то не веднъж. Нощем слушам аудиото 9 часа и 7 минути. Сутринта ми се върти главата. Превеждам си го от руски. Английски хич не знам. Очаквам помощ от Полето на събеседника. Знам, че Живота Е, това, което Е. Знам на концептулано ниво, че "аз" не съществува. Просто мисля, че ми трябва малко ... Кой мисли? "аз" - който не съществува. Имам силно желание да премина през несъществуващата врата. Освобождението освободено и даже отвъд думите. Но съм съгласен с всякаква предложена от Вас терминология. Благодаря за вниманието. С любов!

What is your experience in terms of spiritual practices, seeking and inquiry?
През последните 4 години чета много, а прилагам малко... Търся пряк, лесен и естествен път. Истината е проста и ясна. Илюзията е сложна, засукана, витиевата и постоянно се нуждае от защита.

On a scale from 1 to 10, how willing are you to question any currently held beliefs about 'self?
10

Lubo

Re: "Аз" не съществува. или Освобождението освободено.

Postby Lubo » Fri May 21, 2021 1:45 pm

Привет Александър,
Добре дошъл във форума.

Казвам се Любо и ще се радвам да те придружа в това изследване ако си съгласен?
Радвам се, че си прочел и двете книги, предполгам става дума за Liberation unleashed и Gateless Gatecrashers ?
Това е чудесно,значи знаеш какво ще правим тук и да наистина ти трябва малко :) .
Можеш ли да не четеш и да не слушаш нищо? Сега е време за твоето изследане, време за работа.
Също така спри да търсишш. Време е за директно преживяване на Това което Е.
Съгласен ли си?

Любов,
любо
I am happy to invite you to join our meetings and events
https://luchanalubo.com/

Lubo

Postby Lubo » Fri May 21, 2021 1:45 pm

Привет Александър,
Добре дошъл във форума.

Казвам се Любо и ще се радвам да те придружа в това изследване ако си съгласен?
Радвам се, че си прочел и двете книги, предполгам става дума за Liberation unleashed и Gateless Gatecrashers ?
Това е чудесно,значи знаеш какво ще правим тук и да наистина ти трябва малко :) .
Можеш ли да не четеш и да не слушаш нищо? Сега е време за твоето изследане, време за работа.
Също така спри да търсишш. Време е за директно преживяване на Това което Е.
Съгласен ли си?

Любов,
любо

Aleksandar58

Postby Aleksandar58 » Fri May 21, 2021 6:52 pm

Здравей Любо! Благодаря! Да, съгласен съм да ме преведеш през несъществуващата врата. А, може ли ДА , тези две Книги да продължа да си ги чета? Те ме изпълват с енергия и стимул и надежда...

Aleksandar58

Здравей Любо! Благодаря! Да, съгласен съм да ме преведеш през несъществуващата врата. А, може ли ДА , тези две Книги да продължа да си ги чета? Те ме изпълват с енергия и стимул и надежда...

Aleksandar58

Здравей Любо! Благодаря! Да, съгласен съм да ме преведеш през несъществуващата врата. А, може ли ДА , тези две Книги да продължа да си ги чета? Те ме изпълват с енергия и стимул и надежда... Ти в момента в Бг ли си? (Нали сме на "ти"?)

Aleksandar58

Aleksandar58

Aleksandar58

Здравей Любо! Благодаря! Да, съгласен съм да ме преведеш през несъществуващата врата. А, може ли ДА , тези две Книги да продължа да си ги чета? Те ме изпълват с енергия и стимул и надежда... Ти в момента в Бг ли си? (Нали сме на "ти"?)

Aleksandar58

Aleksandar58

Aleksandar58

Lubo

Postby Lubo » Sat May 22, 2021 7:03 am

Здравей Александър,
Щом си съгласен започваме.

Искам да гледам през твоите очи, през твоето преживяване и през твоето разбиране, за да разбера къде си и да те насочвам.
Те ме изпълват с енергия и стимул и надежда...
Има нещо важно скрито тук, какво е то? Ако не четеш книгите, какво е преживяването, какво се случва?
Надежда ОТ какво?

любо
Виж това видео, има бг субтитри, показано е как да се ползва функцията "цитати", много е лесно :)
https://www.youtube.com/watch?v=QCbZYSvnTpc&t=46s

Aleksandar58

Postby Aleksandar58 » Sat May 22, 2021 8:06 pm

Здравей Любо! Аз не съм уверен, че всичко съм ти изпратил....
Може да има проблем в интернета.
Извинявай за повторенията.
Ти на какъв език пишеш?
Прочетох я пак книгата "Освобождаването освободено" И понеже не се обаждаш, продължавам да си превеждам "Да прекрачиш несъществуващата порта/врата".
Готов съм да спра всякакво търсене и четене, щом се обадиш и ми дадеш задача/ предложение за вътрешна работа/ изследване. Благодаря! Чакам... 22.05.21 21 , 05 часът Бг - време.
А, сага видях, че си ми изпратил ново писмо. Сега ще видя линка...
Тези ... технически компютърни термини са задачи много трудни за мен...
продължавам да опитвам ... Преписах го. Ясно е и разбрано, но за мен си е китайска азбука.

"Ако не четеш книгите, какво е преживяването, какво се случва?"

Ако не чета книги, преосмислям/ осъзнавам по-дълбоко последното прочетено, свързвам го със стара информация и го възпроизвеждам в ума си ... Мислите ме влачат насам - натам в безкрайни въртележки от стари и нови концепции ...

"Надежда ОТ какво?"

Имам надежда и не само надежда, а убеждение, че е крайно време, за Освобождение от всички илюзии/ умствени концепции.
Имам желание за Просветление/ Освобождение/ ниво на съзнание над 600 по таблицата на Дейвид Хокинс. В монета знам, че съм към 550 от 1000 възможни.

"Искам да гледам през твоите очи, през твоето преживяване и през твоето разбиране, за да разбера къде си и да те насочвам."

Как да го разбирам това? Чета всеотдайно и ми се залепва в ума. Преживяването ми е радостно, не мога да го опиша. Когато чета по теми които ми доставят удоволствие и духовно усъвършенстване. Радвам се защото ми попадат такива. И чета защото искам, а не защото съм длъжен. Чета защото ме привлича, имам интерес, желание. изпитвам удовлетворение до някъде... Не знам как да го обясня...

Следващото ми писмо ще е по-добро.
Аз още не разбирам как да разбера дали имам ново писмо...
За сега лека нощ на 22.05.21 в 22. 06 Бг - време.

Lubo

Postby Lubo » Sun May 23, 2021 6:39 am

Привет Александър,
Аз също съм в България.
продължавам да си превеждам "Да прекрачиш несъществуващата порта/врата".
Няма нужда да я превеждаш има я на български, ето може да я свалиш оттук,
https://www.liberationunleashed.com/sit ... -porta.pdf
ще видиш горе в дясно стрелка която сочи надолу, това е за сваляна на книгата.
Аз още не разбирам как да разбера дали имам ново писмо...
Сега докато четеш това писмо. Виж под него, долу в ляво има иконка на гайчен ключ и малка стрелкичка
непосредствено до ключа. Видя ли ги?
1. Натисни стрелкичката и ще се отвори падащо меню
2. Избери от падащото меню първото, най-горното надписа е "Subscribe topic" - натисни го с мишката
Това е , когато ти пиша ще получаваш имейл в който ще има линкове.
щом получиш имейла натискаш първия линк, най - горния защото са три общо :) и ще ти се отвори моя отговор.
Тези ... технически компютърни термини са задачи много трудни за мен...
продължавам да опитвам ...
Кои термини не са ясни?
Имам желание за Просветление/ Освобождение/ ниво на съзнание над 600 по таблицата на Дейвид Хокинс. В монета знам, че съм към 550 от 1000 възможни.
А какво ако няма ти? Ако няма кой да постигне ниво на съзнание над 600?

Поздрави,
Любо

Return to “Български (Bulgarian)”