ALOITA TÄSTÄ - TUNNUKSET

User avatar
Iida
Posts: 206
Joined: Fri Apr 20, 2012 4:36 am

ALOITA TÄSTÄ - TUNNUKSET

Postby Iida » Fri Aug 03, 2012 9:46 am

VOIDAKSESI KIRJOITTAA TÄLLE FOORUMILLE TARVITSET TUNNUKSET:

Näin hankit tunnukset ja pääset kirjoittamaan.

1. Rekisteröidy foorumille – klikkaa tätä linkkiä:

http://liberationunleashed.com/register/

2. Pyrimme luomaan tunnuksesi 24 tunnin kuluessa. Näet tunnuksesi aktivoituneen, kun käyttäjänimesi muuttuu vihreäksi. Jos tunnuksesi ei aktivoidu ja et pysty aloittamaan foorumille kirjoittamista 24 tunnin kuluessa, ota yhteyttä sivuston ylläpitäjään.

3. Kun olet saanut tunnukset, voit aloittaa kirjoittamisen foorumille. Aloita uusi keskusteluketju tai vastaa avoimeen (oppaan aloittamaan) keskusteluun.

Jos olet jo 'vapautunut' (nähnyt minän illuusion läpi), aloita uusi ketju, esittäydy ja kerro tarinasi. Vaihdamme tunnuksesi värin (ks. tarkemmin alla) kun on selvää, että olet nähnyt illuusion läpi, minkä jälkeen voit alkaa auttaa muita näkemään opastamalla heitä.

Jos tulit tänne saadaksesi apua sen tutkimiseen mitä 'minä' on, nähdäksesi erillisen minän illuusion läpi, kirjoita foorumille uuteen keskusteluun. Voit joko vastata oppaan kirjoittamaan avoimeen kutsuun tai luoda oman ketjusi. Voit toivoa tiettyä opasta tai jättää asian avoimeksi, miten haluat.

Tällä foorumilla käytetään selvyyden vuoksi värikoodeja :
Kaikki käyttäjät aloittavat oletusarvoisesti vihreällä tunnuksella foorumilla.

Värikoodien selitykset:


Vihreä – Ready (valmis), tullut foorumille valmiina päättämään etsintänsä, katsomaan ja näkemään todellisuuden ilman minää

Sininen – Liberated (vapautunut), henkilö joka on katsonut ja nähnyt totuuden minästä ja voi toimia oppaana toisille.

Punainen – Liberator (vapauttaja), henkilö joka on onnistuneesti opastanut toisia näkemään totuuden.

Foorumilla käytetään värikoodeja seuraavista syistä:

Liberation Unleashed The Gate on uudenlainen foorumi. Täällä työskennellään vapautta etsivien vapauttamiseksi hyvin täsmällisellä ja keskittyneellä tavalla.

Uskomme tehneemme uuden oivalluksen todellisen vapauden välittämisessä. Tämän vuoksi haluamme keskittyä foorumilla sen ydintarkoitukseen: niiden vapauttamiseen, jotka ovat valmiita vapauteen.

Tämä ei ole yleinen henkinen keskusteluryhmä. Kiitos että kunnioitat tätä.

Tämä foorumi palvelee monia tarkoituksia. Tämä on paikka, joka välittää vapautta ja jonne siihen valmiit ihmiset voivat tulla. Foorumi on myös paikka, jossa jo 'vapautuneet' voivat jalostaa taitojaan vapauden välittämisessä ja olla yhteydessä toisiin vapautuneisiin.

Ja lopulta se on myös maailmassa jo eläville 'vapautuneille' esimerkki siitä, mitä pidämme erittäin tärkeänä kehitysaskeleena vapauden levittämisessä.

Tämä on fokuksemme – suhtaudumme toisten vapauteen erittäin vakavasti. Toivomme että ymmärrät, miksi pidämme tätä lähestymistapaa tärkeänä ja miksi työskentelemme sen ylläpitämiseksi.

Se mitä teemme täällä on uutta, ja kärsivällisyytesi ja ymmärryksesi auttaa meitä tekemään tätä. Haluamme kaikki samaa – levittää vapautta.

Kiitos ajastasi.

User avatar
Amarilia
Posts: 31
Joined: Wed Sep 20, 2017 10:28 am

Re: ALOITA TÄSTÄ - TUNNUKSET

Postby Amarilia » Wed Sep 20, 2017 8:45 pm

Hei! Olen ihan uusi ja yritän opetella toimimaan tässä foorumissa. Onko tänne siis mahdollista laittaa myös avoimia kysymyksiä joita nousee prosessissa? Tällaisia pompsahti heti aloitettuani, vaikkei minulla vielä opasta olekaan.


Return to “Suomeksi”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests