ЗАПОЧНЕТЕ ПЪРВО ТУК И ДРУГИ ИНСТРУКЦИИ

User avatar
Lubo
Posts: 1525
Joined: Tue Jun 02, 2020 2:18 am

ЗАПОЧНЕТЕ ПЪРВО ТУК И ДРУГИ ИНСТРУКЦИИ

Postby Lubo » Tue Jun 09, 2020 7:36 pm

Добре дошли!


Добре дошли в Liberation Unleashed (Освобождението освободено).

Опции за предварителна регистрация

Знаете ли, че имате други две опции още преди да се регистрирате (за момента достъпни само на английски език)

Можете да прочетете книгата Gateless Gatecrashers, която съдържа разговори с гидове на други хора. В Amazon се предлага издание с меки корици и Kindle. Можете да изтеглите и прочетете безплатния PDF файл https://www.liberationunleashed.com/boo ... ecrashers/.
Няколко членове съобщиха, че нещата са се изяснили само от четенето на тази книга.
Можете също да прочетете книгата Liberation Unleashed на Илона, която дава инструкции как да проучите природата на Аз-а.

Като алтернатива можете да работите чрез най-добрите насоки от Liberation Unleashed в приложение, наречено Enlightening Quotes . Над триста насоки, подредени в десет структурирани категории. Тъй като това е приложение, можете да го използвате, където и когато поискате.


Регистрация и публикуване във форума


За да можете да публикувате в този форум, е необходимо да кандидатствате за акаунт. За тази цел моля следвайте следните стъпки:

Молба за регистрация - Натиснете бутона „Регистрация“ по-горе или кликнете върху тази връзка: http://www.liberationunleashed.com/register
Въпросите са на английски, под тях има поле, което трябва да попълните.

Превод на въпросите, както следват:


- Liberation Unleashed (LU) ЛУ е фокусиран да насочва към това да се види, че няма истински, присъщ аз - какво разбирате под това?

- Какво търсите в LU?


- Какво очаквате от насочващия разговор?


- Какъв е вашият опит по отношение на духовните практики, търсенето и изследването?


- По скалата от 1 до 10, колко сте готови да поставите под съмнение всякакви понастоящем вярвания за "себе си”?


- Как открихте LU?Моля обърнете внимание, че за някои от въпросите се изискват минимум брой символи като отговор.


2. Попълнете формата на страницата за регистрация. Не забравяйте да включите валиден имейл адрес. След като нашите администратори прегледат заявлението Ви и създадат акаунт за вас, ще получите информация за вашия акаунт, както и връзка към вашата лична тема във форума на посочения имейл адрес.
Във формуляра за кандидатстване ние също ви молим да отговорите на някои въвеждащи въпроси, които ще са вашето представяне и искане за гид.


Ще се опитаме да прегледаме вашата кандидатура в рамките на 24-48 часа. Ако не получите отговор в рамките на този период, моля, изпратете имейл на администратора (admin [at] liberationunleashed.com) и ние ще направим всичко възможно, за да прегледаме и обработим вашата молба възможно най-скоро.


3. След като заявката ви бъде одобрена, ще получите имейл с вашето потребителско име и парола, както и директна връзка към вашата тема във форума. Темата ви ще се състои от встъпителния текст, който сте предоставили във формуляра за кандидатстване, така че не забравяйте да дадете кратка биография там. Кажете ни какво търсите и какво вече сте направили: това ще помогне за свързване Ви с гид който резонира с вас.
Тъй като получаваме много заявки за гидове, може да отнеме известно време, преди някой да Ви отговори *. (Моля, вижте ЗАБЕЛЕЖКА по-долу)


4. Разрешаваме по един акаунт на човек. Ако преди сте кандидатствали и сте получили акаунт при нас, моля, не изпращайте нова регистрация. Ако имате проблеми с проследяването на детайлите на първоначалния си акаунт, моля, свържете се с администратора, като посочите името на вашия форум и имейл адреса, който сте използвали.

Може да имате само една тема във форума / един гид. Моля, не искайте повече. Има и други, които също искат да бъдат водени, така че, бъдете внимателни към тези, които чакат.

5. Ще бъде полезно и за вас, ако се запознаете с това как да използвате форума. Следният линк за често задавани въпроси във форума http://liberationunleashed.com/nation/app.php/help/faq ще ви помогне за следното: -

• Проблеми с влизането и регистрацията
• Промяна на пароли
• Предпочитания и настройки на потребителя
• Публикуване на издания
• Търсене във форумите

ЗАБЕЛЕЖКА: - Понякога форумът е много натоварен. Може да отнеме до няколко дни или дори няколко седмици, докато вашата молба се удовлетвори, поради изчакване на свободен гид. Бъдете сигурни, че това ще се случи; докато чакате, ще бъде много добре да разгледате уебсайта и да прочетете други теми в секцията Архиви на форума.


Цветови кодове

Всички потребители в този форум са цветно кодирани за административни цели, както и за по-голяма яснота.

Всички потребители започват от цвят зелен по подразбиране.

Ето какво означават цветовите кодове:

Зелено - Нови членове

Синьо - Gatecrashers (разбили вратата)

Червено - Гидове


Как работи?

Ние наричаме метода, използван в този форум, просто като Директно посочване (Direct Pointing). Нашите гидове са точно това: гидове, а не учители. Процесът е праволинеен и лесен, стига да спазвате трите основни насоки.
Те са следните:

1. Пишете от директно преживяване, а не от спекулации. Невъзможно е да се опише важността на това; за да е успешна всяка сесия за директно насочване, ваша отговорност е да проучите какво е вашето директно преживяване, без да прибягвате до спекулации и формиране на теории. Единственият начин да стигнете до Портала и отвъд него е чрез директен поглед върху истинското си преживяване на реалността.

2. Бъдете 100% честни. Много е лесно да заблудите себе си, особено когато става въпрос за нещо толкова фино, колкото интимността на вашето директно преживяване. Стремете се да бъдете напълно честни и прозрачни по отношение на това, което всъщност се случва в преживяването ви, това ще направи процеса възможно най-гладък.

3. Публикувайте редовно. Открихме, че е важно да се създаде подходящ импулс, за да се проведе успешно това изследване. Необходими са фокус и интензивност. Единственият начин да ги активирате е да се стремите да публикувате поне веднъж на ден.


Технически съвет

Когато пишете дълга публикация в текстовия редактор, би било добра идея периодично да копирате и поставите текста си в Word или друг текстов редактор на вашия компютър, тъй като не е необичайно системата да зацикли и да загубите целия си текст.

Относно освобождението

Напълно осъзнаваме факта, че терминът „Освобождение” има различни значения в различните традиции. За да не създаваме фалшиви очаквания, бихме искали да поясним, че използваме думата по много специфичен начин. В контекста на Освобождението освободено, освобождението се отнася до ясно, недвусмислено и директно осъзнаване на отсъствието на отделно Аз.

Не всеки (може би никой) не идва до Портала без поне някаква степен на латентни тенденции. Това, което ние наричаме освобождение, може да не е това, което очаквате. Да видите Себе си, като това, което всъщност е - история, не означава, че животът ви внезапно ще се надгради по всевъзможни начини. Старите навици, вярвания, програми и обуславяния, много вероятно ще останат на мястото си. Пробуждането от историята на “мен” позволява на старите модели бързо да отпадат. Основата, на която се основават тези модели, изчезва. В този смисъл освобождението е само началото.

Някои забележки

За повече информация, моля, прочетете страницата с често задавани въпроси на уебсайта. Като прочетете горното, ще ви стане ясно, че The Gate е различен тип форум от това, с което може да сте свикнали. Това не е обща духовна дискусионна група. Благодарим ви, че уважавате това. Благодаря ви за отделеното време. Добре дошли в Liberation Unleashed ... Портала (the Gatе).


Отказ от отговорност

Методът на изследване, използван в този сайт, всъщност може да работи: за разлика от много духовни практики. Това вероятно ще промени начина, по който се отнасяте към себе си, към връзките си и към своя свят. Нито вие, нито ние можем да предвидим как това ще Ви се отрази. Ако сте психически или емоционално нестабилни, това може да изостри психическото ви състояние. Ако понастоящем приемате медикаменти по лекарско предписание или без предписание, за да регулирате настроението си или здравословното си състояние, ви молим да НЕ влизате в този процес.

Нашите гидове не са терапевти и не могат да поемат отговорност за вашето психическо или физическо здраве. Ако отношенията ви са незадоволителни, те могат да се подобрят или не. Ако имате силни религиозни или духовни убеждения и вярвания, директното преживяване може да ги подкрепи или (в нашия опит) не. През цялото време вие носите отговорността за вашата честност, почтеност и фокус.
Скока в неизвестното е точно това. Ще направим всичко възможно, за да ви подкрепим, дотолкова доколкото ние сме доброволци, работещи онлайн и с ограничено време.

Поддържаме няколко групи във Facebook, които позволяват на хората, които са преминали през процеса на форума, да обсъждат и да работят над появили се проблеми. Те не са заместител на каквато и да е умствена или физическа помощ, която може да ви е необходима. Никой от участниците в групата не носи отговорност за вашето благополучие и не може да носи отговорност за съвет. Приемането на мисли, концепции или вярвания е на ваш собствен риск.

ЗАПОЧНЕТЕ този процес, ако сте готови и желаете да поставите под съмнение ВСИЧКИ свои убеждения и предположения за пробуждане, ако сте готови да се изправите пред страховете си и ако предпочитате истината пред удобните лъжи.

НЕ ЗАПОЧВАЙТЕ, ако целта ви е да поправите тези части от живота си, които смятате за разбити, за да се самоусъвършенствате, за да получите някакъв вид духовно удостоверение или да излекувате психически или физически неразположения.

Духовните туристи ще бъдат изведени от въздушния капан и изстреляни в дълбокото пространство!
I am happy to invite you to join in our "Monthly- everyday support",
where we (me and Luchana) will step in your shoes
Please check our page and write if you are resonate with it.
https://awakeningawakened.com/2022/10/2 ... onduality/

Return to “Български (Bulgarian)”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest