In the service of the highest truth

Lubo

Re: In the service of the highest truth

Postby Lubo » Thu Nov 04, 2021 10:37 am

Страшното е в идеите, реалността е това, което се случва. Толкова е спокойно тук и така страшно или светло в идеите.
Отлично :)
Сега виж нежно, този страх си ти,или той си се появява, просто си идва като кученце на улицата което идва за внимание?
Има ли някой, нещо зад страха? Той пази ли нещо реално?
Има ли ти тука някъде?
I am happy to invite you to join our meetings and events
https://luchanalubo.com/

Iva

Postby Iva » Fri Nov 05, 2021 10:37 am

Сега виж нежно, този страх си ти,или той си се появява, просто си идва като кученце на улицата което идва за внимание?
Има ли някой, нещо зад страха? Той пази ли нещо реално?
Има ли ти тука някъде?
Страхът си идва, виждам го, усещам го, може би пази болка, но не мога да преценя, защото пак изпадам в моята анестезия и не стигам там където може би е болката. В анестезията всичко е просто ок такова каквото е, никакво усилие не се налага да правя и аз предпочитам да си стоя там и се чудя състояние ли е какво е, трябва ли да стоя в него, трябва ли нещо да направя - но някак ми е смешно, че въобще възникват тези въпроси и, че искат нещо от мен :).

Lubo

Postby Lubo » Sat Nov 06, 2021 12:24 pm

В анестезията всичко е просто ок такова каквото е, никакво усилие не се налага да правя и аз предпочитам да си стоя там и се чудя състояние ли е какво е, трябва ли да стоя в него, трябва ли нещо да направя - но някак ми е смешно, че въобще възникват тези въпроси и, че искат нещо от мен :).
Ммм, че красивоо :). Никакво усилие, даа. Вече всичко е, всичко е пълно.
Виж, всъщност състояние ли е или виждане на реалността без опиянението на историите?
Виж историята Аз Ива, има ли я изобщо? Има ли Ива която съществува или има само това?

Iva

Postby Iva » Tue Nov 09, 2021 1:09 pm

Интересно е, че имам усещането, че когато историята за Ива се появява се появяват и контракциите, схващания и неприятните усещания, възможно ли е или и това е илюзия?

Lubo

Postby Lubo » Wed Nov 10, 2021 8:17 am

Интересно е, че имам усещането, че когато историята за Ива се появява се появяват и контракциите, схващания и неприятните усещания, възможно ли е или и това е илюзия?
Разбирам за какво говориш и това е последната крачка.
Забележи, че в някои оенти се появява нещо от героя ива, което бива осъждано, че не трябва да е тук? Че някой е отговорен, че това е тук? Вижда се ясно докато се комуникира с друг човек. Появява се усещане, чувство което иска да си каже мнението и това бива заклеймено, като ооо, това съм аз и това не трябва да е тук.
Забележи, че живота се проявява като човека отсреща и като чувството което се появява докато си говорим.
И идва историята, че това чувство е Аз и не трябва да е тук и Аз отговарям за него ...
Дали успях да обясня къде да погледнаш?

Iva

Postby Iva » Sat Nov 13, 2021 11:15 am

И идва историята, че това чувство е Аз и не трябва да е тук и Аз отговарям за него ...
Дали успях да обясня къде да погледнаш?
Да, наблюдавам го. Доста странно се чувствам, все едно живея в два свята и границата между тях е ту размита, ту доста ясна. Все още имам усещане, че от мен се иска нещо, че трябва да взема решение, защото се чувствам по определен начин, а нещо в мен отказва и наблюдава какво се случва, става по-объркано на моменти, но в някакво спокойствие. Сякаш това, което иска да взема решение е, за да се случи нещо по очакван начин.

Lubo

Postby Lubo » Sun Nov 14, 2021 11:32 am

Сякаш това, което иска да взема решение е, за да се случи нещо по очакван начин.
Точно така. Така работи илюзията. Интересува се само какво трябва и какво не трябва, но това съществува ли в реалността? Има ли смисъл от това трябва и не трябва?
Кого пази? Има ли някой наистина зад това?

Забележи наоколо как всичко съвсем открито съществува?
Без идентификация, също както това което се нарича теб? Тялото мислите..

Return to “Български (Bulgarian)”