Хей привет Тони,
Честита Коледа. Благодаря.
Има голямо старание да се дадат правилните отговори, а не да се изследва в директно преживяване.
Тук няма гледане ИЗОБЩО. Налучкване.
Няма какво да се спечели, това не е тест, в който ако дадеш правилните отговори ще минеш на следващо ниво.
Лъжеш себе си. Ако не видиш това, което соча и отношението не се промени кардинално, ако не започнеш да гледаш вместо да налучкваш, то работата ни е безмислена. Губиш своето и моето време. Защото си мислиш, че си видял и това вярване затваря вратата на това, което е тук, което е живо.
Аз, Мен НЕ може да даде правилен отговор, защото то не може да си представи какво е да няма мен.
Искам честно изследване/гледане, а не да доказваш колко си напреднал, защото не си и на милиметър. Този, койот си мисли, че е напреднал го няма и не го е имало.
Нещо като тук са нещата и пристигам аз, каквото и да съм и започвам да знам тези неща
?
МММ вече не. Ние си носим знанията просто.
Това в директнио преживяване ли го видя?
Как се преживява носене на знания?
Кои сме тези ние, виждаш ли как отговора е от бръщолевене, а не от гледане.
Как ние/ти идваме тук? Отговори от директно преживяване.
Виж на някоя спирка как хора излизат от автобус. Вижда ли се нещо подобно как има аз, ти, който пристига в това което е тук сега, огледай се има ли такова нещо?
Има ли Тони, който е тук ? Ако има някой, който е тук, значи може да се махние от това, което е тук?
Я да видим как идва и как се маха и къде отива?
И да видим кой е отделен ? И къде ще отиде?
Гледай, гледай пак и пак, 30 пъти го направи и пиши
Звук има . Преживяване на звук има. Преживяващ не...
Къде е звука и къде е преживяването?
Всичко ,което и да е знание.
Нека видим това съвсем отблизо.
Знание. Какво е?
Преживяването на знание преживяване на какво е всъщност?
Как идва?
Как се създава?
Знае ли се какво и кога ще дойде преди да е тук?
Знанието знае ли при кого идва?
Знанието знае ли какво знае?
Виж! НЕ пиши какво мислите казват.
С любов,
любо