OPASTUSDIALOGIN SÄÄNNÖT

User avatar
Iida
Posts: 206
Joined: Fri Apr 20, 2012 4:36 am

OPASTUSDIALOGIN SÄÄNNÖT

Postby Iida » Fri Aug 03, 2012 9:55 am

Opastusdialogi on tarkoitettu sinulle, joka haluat tutkia erillisen minän olemassaoloa vapaahetoisen oppaan johdolla, hänen esittämiensä kysymysten avulla. Opastusdialogi tapahtuu nimensä mukaisesti oppaan ja opastettavan välisenä kahdenkeskisenä keskusteluna. Oppaamme tekevät tätä vapaaehtoistyönä ja opastus on opastettavalle maksutonta.

Opastusdialogin säännöt ovat yksinkertaiset.


Jos etsit opasta, näet suomenkielisessä osiossa avoimia kutsuja oppailta, jotka ovat saatavilla tällä hetkellä. Voit vastata tällaiseen avoimeen kutsuun ja aloittaa dialogin oppaan kanssa.

Voit myös aloittaa oman ketjun/aiheen (klikkaa 'New Topic'), jossa joko pyydät yleisesti opastusta tai tiettyä opasta. Jos olet 'vapautunut', voit vastata tällaiseen kutsuun ja aloittaa opastuksen.

Sitoudu jatkamaan opastusdialogia, kunnes olet nähneet totuuden tai oppaana kunnes opastettavasi on nähnyt totuuden minästä.

Älä häiritse toisten ihmisten opastusdialogeja kirjoittamalla niihin.

Opastusdialogi voi tapahtua vain 'jo vapautuneen' ja 'ei-vielä-vapautuneen' henkilön välillä. Vihreällä värillä koodatut jäsenet eivät voi käydä opastusdialogeja keskenään.

Return to “Suomeksi”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest